KONSTITUTSIYA – ERKIN VA FAROVON HAYOT GAROVI - Oltiboyeva Zulxumor Xudoyberdi qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Tezisda huquqiy barpo etishda Konstitutsiyaning ahamiyatini oshirishga, qonun hujjatlari orqali ta'minlash farovon hayotini ta'minlash uchun zarur bo'lgan shart-sharoitni tahlil qilish bag'ishlangan. Xulosa Konstitutsiyaning ijtimoiy va siyosiy ahamiyatini oshirishi