BOLALARNI JISMONIY VA RUHIY FAZILATLARINI TARBIYALASHDA BADIIY GIMNASTIKANING AXAMIYATI - Kamchiyev Salimberdi Khudayberdievich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada jaxonda tobora ommalashib borayotgan badiiy gimnastika sport turining   ta’lim va tarbiya jarayonidagi o’rni hamda  bolalarni jismoniy va ruhiy fazilatlarini tarbiyalashda badiiy gimnastikaning axamiyati  yoritildi.