ERTAKLARDA ZOONIMLARNING OBRAZLAR SIFATIDA BERILISHI - Azizova Nafisa Orifjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ertaklarda uchrovchi hayvonlar nomlari, ularning xalq turmush tarzi, madaniyatidagi o’rniga ko’r xalq og’zaki ijodida uchrashi va ularning obrazlar sifatidagi talqini ochib berilgan.