KREDIT-MODUL TIZIMIDA ADABIYOTLAR BILAN ISHLASH - Mirkomilov Baxtiyor Mirkomilovich,; Qobilov Sardor Ixtiyor o’g’li, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Ushbu maqolada kredit-modul tizimi va uning ahamiyati,kredit-modul tizimida adabiyotlar bilan ishlash va universitetlarda fan sohalari bo’yicha adabiyotlar bilan tanishtirish,adabiyot tanlash va fan sohasida adabiyotlarni o’rganishni ahamiyat,bugungi kunda universitetlardagi yagona adabiyotlar bilan ishlash tizimi unilibrary haqida so’z boradi.