YURAK KASSALIKLARINI ZAMONAVIY TEXNALOGIYALAR ASOSIDA DAVOLASH USULLARI - Mukaramov T.T.; Aliyeva B.Z. (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Yurak kasalliklari, dunyo bo'ylab o'limning asosiy sababi sifatida tanilgan bo'lib, har yili millionlab odamlarni o'zgarishga, ko'pincha og'ir holatlarga olib keladi. Biroq, so'nggi yillarda yurak kasalliklarini davolashda yangi texnologiyalar va innovatsion yondashuvlar sezilarli darajada rivojlanib, ushbu kasalliklarning oldini olish va davolashda muvaffaqiyatli natijalarga erishish imkonini yaratdi.