РАҚАМЛИ ИҚТИСОДИЁТ: ТАҲЛИЛЛАР, МАЗМУН ВА МОҲИЯТИ - И.Ё.Эшматов,; Х.Ш. Чориев, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Ушбу мақолада рақамли иқтисодиёт тушунчасининг мазмуни ва моҳияти, унга оид таҳлилий маълумотлар, илмий ёндашувлар ҳақида сўз юриталади.