MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI AQLIY RIVOJLANTIRISHDA HIKOYA QILISH METODINING AHAMYATI - Mirzoyeva Nigora; Bahodirova Hilola Bekjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotasiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni  aqliy rivojlantirishda hikoya qilish metodning ahamyati, bu metodning bolalar taʼlimidagi oʻrni,  hikoya qilish turlari va usullar haqida bayon etilgan.