SON SO’Z TURKUMINI O’RGANISHDA GRAMMATIK O’YINLARDAN FOYDALANISH - G’oyimov Umar Eshmurodovich; Tog’ayeva Sevinch Komiljon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada son so’z turkumi haqida umumiy ma’lumot, boshlang’ich sinf o’quvchilariga son so’z turkumini o’rgatish, ona tili darslarida uzluksilikni ta’minlash, son so’z turkumini boshqa fanlar bilan integratsiyalashgan holda o’rganish haqida so’z boradi. Shuningdek, son so’z turkumini o’rganishda grammatik o’yinlar va ularning ahamiyati haqida fikr yuritiladi.