MUSTAQIL TA’LIM ORQALI BO‘LG‘USI JISMONIY TARBIYA VA SPORT MUTAXASSISLARINI KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH MEXANIZMLARI - Ruzmetov Furqat Ikramovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kredit modul tizimida mustaqil ta’limni tashkil etishning belgilanishi, bo‘lajak jismoniy tarbiya mutaxassislarining o‘quv jarayonida mustaqil ta’limning ahamiyati, shuningdek, mustaqil ta’limning oliy ta’limdagi o‘rni haqidagi olimlarning fikrlari bayon etilgan.