CHO‘LPON SHE’RIYATIDA UCHRAYDIGAN NOZIK KECHINMALAR - Yoqutxon Sodiqjonova Azizjon qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali Cho‘lponni anglash va bu orqali qanday omillar talab etilishi to‘g‘risida yozilgan. Shu bilan birga mustamlaka davrda jadidlar hayoti qay tariqa kechganligi, ularning ijodlariga yozilgan firklar ko‘rsatilgan.