HUJJATCHILIK TARIXI. SHARQ HUJJATCHILIGI - Xakimova Farida Ilhom qizi; Xolniyozova Dinora Foziljon qizi; Namozova Nilufar To’lqin qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda hujjatchilik tarixi, hujjatlarning hayotimizdagi o’rni, Sharq hujjatchiligi haqida ma’lumot beriladi. Qadimgi hujjatlar, ularning yuritilish tarixi haqida qisqacha ma’lumotlar beriladi. Ushbu tezisda hujjatlar tarixi haqida ma’lumot, hujjatlarning ilk paydo bo’lgani haqida faktlar ko’rsatilgan. Aslida hujjatlar qanday paydo bo’lgani yoritilgan.