UZLUKSIZ TA`LIMNI TASHKIL ETISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH MEXANIZMLARI - Arslonova Inoyat Moʻminovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu maqolada o`qitish texnologiyasini tashkil etish hamda samarali yangicha pedagogik faoliyatni olib borish masalalari muhokama etiladi.