MUSTAQILLIK YILLARIDA NAMANGAN VILOYATI ZIYORATGOHLARI TASNIFI - Dadajonov Tursunboy Abdusamatovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ilmiy maqolada o‘rganilayotgan mavzu Mustaqillik yillarida Namangan viloyatida turizm industriyasining vujudga kelishi hamda rivojlanish jarayonlari bo’lsada maqolada Namangan viloyatining turistik salohiyati va O’zbekiston Respublikasida turizm rivojiga qo’shgan hissasi haqida qisqacha to‘xtalib o‘tishni lozim topdik.