QISQA MASOFAGA YUGURUVCHILARNING YILLIK TAYYORGARLIK MASHG‘ULOTLARINI REJALASHTIRISH - Saburov Mardonbek Davranbekovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annototsiya: Bugungi kunda qisqa masofalarga yuguruvchi talaba-sportchilarning yillik tayyorgarlik mashg‘ulotlari rejalashtirilishini optimallashtirish dasturini yangi tuzilmasini amaliyot jarayoniga tatbiq etish yuqori malakali sportchilarni tayyorlash samardorligini oshiradi.