BOLALARDA TUG`MA YURAK NUQSONLARI - Erishboyeva Nasiba Bahodirjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Tug`ma yurak nuqsonlari, kichik kesmalar,bepul operatsiyalar, yurak va qon tomirlarining anatomik anomaliyalari,robotik jarrohlik usuli