ESSE VA UNING YOZISH QOIDALARI - Qurbanova Sevinch Qahramonovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu metodik tavsiya asosida o`qtuvchi va mustaqil o`rganuvchilarga mo`ljallangan bo`lib esse yozish bo`yicha mavjud qoidalar va ularni o`quvchilarga yetkazib bera olish borasida kerakli tushuncha va tavsiyalar berilgan.