“SOQINOMA-I MUSTAXZODI NAVO” ASARINING BADIIY VA NAZARIY TAHLILI - Yo‘ldoshaliyev Xayotbek Mo‘minjon o‘g‘li, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada  asar yuzasidan ijro namunalarining badiiy ifodali xususiyatlari  va rivojlanish tarixiga oid masalalar , asar g’azali muallifining ijod yo‘li yoritib berilgan.