SAMARQAND VILOYTI MADANIY MEROS OBEKTLARINI TAMIRLASH VA QAYTA TIKLASH TARIXI - Tillayeva Dilshoda Shodiyorovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Anontatsiya:Ushbu maqolada Samarqanddagi tarixiy obidalarni qayta ta’mirlash hamda Samarqand viloyatida nechta tarixiy obyektlar soni va ularni asrlar davomida qayta ta’mirlanganligiga haqida ma’lumot berilgan.