MOBIL ALOQA XIZMATLARINI KO'RSATUVCHI SUB'EKTLARDA BUXGALTERIYA HISOBI - Zaripova Sayohat; Saydullayev Jasurjon Akbar oʻgʻli (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mobil aloqa xizmatlarini ko'rsatuvchi sub'ektlarda buxgalteriya hisobi muhim ahamiyatga ega. Ushbu soha tez rivojlanayotgan va o'zgaruvchan bozor sharoitida faoliyat yuritayotganligi sababli, buxgalteriya hisobi va moliyaviy hisobotlar sifatli va aniq bo'lishi zarur. Mobil aloqa xizmatlari ko'rsatuvchi sub'ektlar o'zlarining moliyaviy holatini, xarajatlarini va daromadlarini to'g'ri aks ettirishlari uchun samarali buxgalteriya tizimidan foydalanishlari kerak.