RAXIT KASALLIGI VA UNING ASORATLARIDA REABILITATSIYA - Rabbimova E’zozxon Shuhrat qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya:bu maqola raxit kasalligi uning kelib chiqish sabablari,kasallikning kechishi va uning asoratlari to’g’risida keng ko‘lamli ma'lumot beradi va o‘quvchiga bugungi kunda mavjud yondashuvlar va kelajakdagi imkoniyatlar haqida tasavvur beradi. Maqola raxit kasalligining asoratlari va buning oqibatida yuzaga kelishi mumkin bo’lgan ikkilamchi kasalliklar haqida va shu bilan birga uning asoratlarida qo’llaniladigan reabilitatsiya usullari  haqida batafsil ma'lumot beradi.