ANEMIYA KASALLIGI VA UNI PROFILAKTIKA QILLISH CHORA TADBIRLARI - G`iyosova Feruza G`ofur qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: bu maqola, anemiya kasalligi,turlari va ularni davolash, oldini olish  usullari haqida  keng  ko‘lamli  ma'lumot  beradi  va  o‘quvchiga  bugungi  kunda  mavjud yondashuvlar  va  kelajakdagi  imkoniyatlar  haqida  tasavvur  beradi.  Maqola anemiyaning organizmga salbiy ta`siri va asoratlari haqida  batafsil  ma'lumot beradi.