SEGOH - Adiljonova Oyistaxon Baxtiyorjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘zbek san’atida o‘z o‘rniga ega bo‘lgan o‘zbek va tojik xalqlarining mumtoz musiqiy merosi san’at asaridan biri “Segoh” haqida bo‘lib, uning tarixiy ahamiyati va an’analari haqida bayon etilgan.