PRENATAL SKRINING- BO`LAJAK ONA VA TUG`ILADIGAN BOLA SOG`LOM BO`LISHING ASOSIY OMILI! - Mullayeva Navro`za Ma`murjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Skrining tekshiruvidan o`tkazish, homilada irsiy va genetik nuqsonlarni aniqlash, skrining kimlarga zarur, homilador ayol sog`lomligi.