RUHIY SALOMATLIKNI INSON ORGANIZMI UCHUN AHAMIYATI - Tursunboyeva Muhlisa Mo’minjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ruhiy salomatlik,sog’lom turmush tarzi, psixoemotsional holat, ruhiy salomatlik, ruhiy kasallik, tibbiy psixologik mezonlar, shaxsiy gigiyena, badantarbiya va sport bilan shug’ullanish, zararli odatlardan o’zini tiyish, unumli mehnat va dam olish, uzoq umr ko’rish