TILLANISO SHE’RIYATIDA POETIK TALQIN O‘ZGACHALIKLARI - Rajapova Khulkaroy Atabek qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada yosh ijodkorlardan biri Tillanisoning ijodi haqida so‘z boradi. 2022-yilda “Izlam” rukni ostida chop etilgan “Qon” nomli she’riy to‘plamidagi she’rlar tahlil qilinadi. Ijodiga doir ayrim chizgilar bayon qilinadi.