MILLATLARARO MUNOSABATLAR RIVOJIDA MILLIY HAMDA MA’NAVIY QADRIYATLAR TADQIQOT OBYEKTI SIFATIDA - Umirzoqov Abduvosit Rustam o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqolada millatlararo munosabatlar rivojida qadriyatlarnig o‘rni qay darajada muhimligi hamda qadriyatlar tufayli millatlararo munosabatlar qanchalar mustahkamlanishi ochib berilgan. Milliy qadriyatlar millat, jamiyat tayanchi ekanligi yoritilgan.