SURUNKALI GEPATITDA BIOKIMYOVIY TESTLARNING JIGAR FIBROZINING OG‘IRLIGI BILAN BOG‘LIQLIGINI O‘RGANISH - Baxodirov Behzod Baxodirovich; Xolmurodova Dilorom Bekpo‘latovna; Xolmurotov Baxodir Toshpo‘latovich2 (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jigar fibrozining qon zardobidagi markerlari: α2-makroglobulin va apolipoprotein A1 alkogolli gepatit va alkogolsiz yog‘li jigar gepatozi bilan og‘rigan bemorlarda jigar zichligi bilan o‘rtasida kuchli ijobiy munosabatlari ko‘rsatilgan.