ЖИНОЯТЧИЛИККА ҚАРШИ КУРАШИШДА ХАТШУНОСЛИК ЭКСПЕРТИЗАСИНИ ТАЙИНЛАШГА ОИД АЙРИМ МАСАЛАЛАР - Собиров Фурқат Бахромбой ўғли (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Аннотация. Мазкур мақолада жиноятчиликка қарши курашишда хатшунослик экспертизасини тайинлашнинг ўзига хос хусусиятлари ёритилиши билан бирга, мазкур жараёнда юзага келаётган муаммо ва уларни бартараф қилиш бўйича асослантирилган таклифлар келтириб ўтилган.