TA'LIM VA SOG‘LIQNI SAQLASHDA ADOLAT TAMOYILLARINI AMALGA OSHIRISH YO‘LLARI - Sadullayeva Shaxnoza Bahodirovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada ta’lim va sog‘liqni saqlash sohalarida adolat tamoyillarini amalga oshirishning asosiy yo‘nalishlari va ahamiyati tahlil qilingan. Yangi O‘zbekiston sharoitida inson qadri va huquqlarini himoya qilish hamda qonun ustuvorligini ta'minlashga qaratilgan islohotlarning dolzarbligi yoritilgan.