YER RESURSLARINI BOSHQARISH MA’LUMOTLARIDAN FOYDALANISHNI TASHKIL ETISH TARTIBI - S.H.Oltinov,; Sh.F.Murtazoyev, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Yangi O’zbekistonda bajariladigan yer islohoti va respublikamizda yer resurslarini boshqarishning maqsadi, unga yuklatilgan  vazifalar, boshqaruvga asos sifatida qabul qilingan tamoyillar, yer resurslaridan foydalanishni boshqarish ma’lumotlaridan foydalanish tartibi va funksiyalari tarkibi kabi masalalar ochib berilgan.