BOLALARDA O’TKIR OBSTRUKTIV BRONXIT KECHISHINING XUSUSIYATLARI - Sharipov I.L., (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Rezyume: Maqolada  bolalarda uchrayigan obstruktiv bronxitning kechishi va klinikasining xususiyatlari, tashxislash mezonlari tahlil qilinadi.