MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR BILAN KОRRЕKSIОN ISHDА O`YINLАRDАN FОYDАLАNISHNING METODOLOGIK ASOSLARI - Xayitgul Muzaffarova,; Aminjonova Gulorom, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Maqolada  maktabgacha yoshdagi bolalar bilan kоrrеksiоn ishdа o`yinlаrdаn fоydаlаnishning  metodologik asoslari, bola hayotini to‘g‘ri tashkil etishda, ularni har tomonlama va garmonik tarbiyalash hamda rivojlantirishda oyinlardan to‘g‘ri foydalanish haqida fikr mulohazalar berilgan.