ICHKI ISHLAR BO`LIMI XODIMLARINING ESLAB QOLISH KO`NIKMASINI RIVOJLANTIRISH - Tolibov Umidjon To`lqin o`g`li, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ichki ishlar bo`limi xodimlarining eslab qolish ko`nikmalarini rivojlantirish bo`yicha bir qator ma`lumotlar keltirib o`tilgan. Eslab qolish ko‘nikmalarini rivojlantirish uchun turli o‘yinlar va mashqlar ham qo‘l keladi. Masalan, xotira o‘yinlari, krossvordlar, mantiqiy masalalar IIB xodimlarining xotira qobiliyatini yaxshilashga yordam beradi.