MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR NUTQINI KORREKSIYALASHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING MAXSUS TAMOYILLARI - Xayitgul Muzaffarova,; Lapasova Ra‘no Anvar qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar nutqini korreksiyalashda raqamli texnologiyalardan foydalanishning maxsus  tamoyillari haqida keltirib o‘tilgan. Shuningdek, raqamli texnologiyalardan foydalanishning o‘ziga xos xususiyalari  ochib   berildi. Tajriba   shuni   ko‘rsatadiki, maktabgacha  yoshdagi  bolalar  guruhlarida  raqamli  texnologiyalardan  foydalanish  dasturini ishlab chiqish va kiritish ularning nutqini rivojlantirish darajasini oshiradi.