KICHIK VA O’RTA GURUHLARDA TEZ AYTISH VA TOPISHMOQLAR VOSITASIDA NUTQNI O‘STIRISH USULLARI - Abdusaitova Maftuna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Bolalarning nutq rivojlanishi — tarbiyaning asosiy jihatlaridan biri bo'lib, bu jarayon ayniqsa kichik va o'rta guruhlarda o'ziga xos usullar va o'yinlar orqali amalga oshirilishi mumkin. Nutqni o'stirishda tez aytish va topishmoqlar muhim rol o'ynaydi. Ushbu maqolada, ushbu usullar orqali bolalarning nutq qobiliyatini qanday rivojlantirish mumkinligi ko'rib chiqiladi.