OʻZBEK TILINING RIVOJLANISHIDA SHEVAGA XOS SOʻZLARNING AHAMIYATI - Doʻstmatova Sevinch,; Yaxshiboyeva Farangiz,; Koʻcharova Tursunoy, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya.  Ushbu maqolada oʻzbek tilining rivojlanishida shevaga xos soʻzlarning ahamiyati hamda sheva, dialekt, lahja kabi atamalarning maʼnosi va bir-biri bilan bogʻliqligi haqida maʼlumot berildi. Sheva va adabiy til oʻrtasidagi farqlar keltirib oʻtildi.