ALALIYA NUTQ NUQSONLARI VA UNING TURLARI - Ikromova Dilshoda,; D.D.Oribboyeva, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kundagi  og`ir nutq nuqsonlaridan biri bo`lgan  alaliya to`g`risida ma’lumotlar keltirilgan  bo’lib alaliya turlari, kelib chiqish sabablari tog`risida, shuningdek bu soxada olib borilgan tadqiqotlar to’g’risida yoritilgan. Bundan tashqari alalik bolalarning o`ziga xos belgiari haqida ma'lumotga keltirilgan.