AVTOMATLASHTIRILGAN DASTURLASH VOSITALARI VA ISHLAB CHIQISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Adham Idiboyev Sunnat O’g’li, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu maqola avtomatlashtirilgan dasturlash vositalarining ishlab chiqish jarayonida samaradorlikni oshirishdagi rolini ko’rib chiqadi. Kod generatorlari, test avtomatlashtirish vositalari va CI/CD jarayonlari yordamida dasturchilar xatoliklarni kamaytirish, vaqtni tejash va sifatli dasturiy ta’minot yaratish imkoniyatiga ega bo’ladi. Maqola avtomatlashtirishning afzalliklarini va uning dasturlash sohasidagi ahamiyatini ta’kidlaydi.