IPOTEKA MOLIYALASHTIRISHNI RIVOJLANTIRISHDAGI MUAMMOLAR HAMDA XORIJ TAJRIBASI - Abdiraximova Dilora Rustamxonovna,; Xidirov Maruf Shamshidinovich, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Аnnоtаtsiyа Ushbu tezisdа ipoteka moliyalashtirishni rivojlantirishdagi muammolar hamda xorij tajribasi hаqidа sо‘z yuritilаdi.