ATROF-MUHITNI MUHOFAZA QILISH SOHASIDAGI XALQARO BITIMLAR, KONVENSIYALAR VA ULARDA O‘ZBEKISTON ISHTIROKI - Qurbonboyeva Nodira Yusufjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada zamonaviy xalqaro ekologik huquqning rivojlanishi va shakllanishining asosiy jihatlari, bu sohadagi xalqaro hujjatlarning ahamiyati va ularning qo‘llanilishi ochib berilgan. Atrof-muhitni muhofaza qilishning mohiyati ko‘rib chiqilgan.