AMIR TEMUR SHAXSIYATIGA TA’RIF - Musurmonova Mohinur Ulug’bek qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada Amir Temurga ta’rif , uning oilasi , tug’ilgan joyi haqida , hayoti va faoliyati  to’g’risida  ma’lumotlar berilgan.