TENGLAMALAR SISTEMASINI YECHISHNING C++ DASTURLASH TILIDA ZAMONAVIY INNOVATSION METODLARI - Bo‘ltakova Sarvinoz Ilyosxon qizi; To‘rabekov Shohruhjon Narzulla o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: C++ dasturlash tilida tenglamalar sistemasini yechish jarayonini o‘rganishga bag‘ishlangan. Dasturlash va matematik analizning birlashuvi sifatida, tenglamalar sistemasini yechish muammosi ko‘plab amaliy sohalarda, jumladan muhandislik, fizika va iqtisodiy tahlil kabi sohalarda muhim ahamiyatga ega.