BYUJDETDA NOMODDIY AKTIVLAR HISOBI VA AUDITINI TAKOMILLASHTIRISH - Isaev Otamurod Raxmonovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada byudjet muassasalarida moddiy qiymatliklar ichki auditida  qo‘llaniladigan  auditorlik  usul  va  amallari,  xususan,  mazkur  jarayonda qo‘llaniladigan  inventarizatsiya  usulining  mazmuni,  inventarizatsiya  usuli xususiyatlari  yoritilib,  mazkur  sohada  tadqiqotlar  olib  borishning  dolzarbligi  ochib berilgan. Maqola mavzusi bo‘yicha tadqiqot olib borgan har bir iqtisodchi olimning g‘oyalari aks ettirilgan manbalar batafsil aks ettirilgan.