ИШҚОРИЙ РАФИНАЦИЯ ЖАРАЁНИДА ЁҒЛАРНИ ЙЎЛДОШ МОДДАЛАРДАН ТОЗАЛАШ - Саидов Абди; Холиқов Зухриддин (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Аннотация: Мойли уруғларни қуритиш ҳар доим ёғ-мой саноатида муҳим ўрин тутган, чунки мойли уруғларни қуритишда ҳар қайси мойли уруғлардаги ферментларни  ҳароратга  сезувчанлигини  инобатга  олган  ҳолда  унга  оптимал даражадаги иссиқлик билан ишлов бериш муҳимдир.