TURK VA MO'G'UL TILLARINING MORFOLOGIK TAHLILI - Boyqulova Sevara,; Rabbimqulova Go'zal,; Shamsuddinova Iqbol, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Turk  va  mo'g'ul  tillar  tuzilishi,ularning morfologiyasi  tahlili  va  ularning  o'shash  va  farqli  jihatlari  haqida  ma'lumot  berib o'tiladi.Shuningdek mo'g'ul tilining o'ziga xos farqli jihati haqida ham ba'zi misollar keltirib o'tiladi.