ЯНГИ ЗАМОНАВИЙ ТЕГИРМОНЛАРДА ДОННИ ТАРКИБИЙ КИСМЛАРИГА БОҒЛИҚ ХОЛДА МАХСУЛОТ СИФАТИГА ИЖОБИЙ ТАЪСИРИ - З.Д.Холмуродова; Г.Н.Утаева (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Аннотатция: Буғдой донларини сифатли бўлиши аввало иқлим шароитига ва дала шароитида олиб борилган агротехнологик тадбирларнинг тўғри ташкил этилишига боғлиқ. Донни қайта ишлаш жараёнида турк  технологияларини қўллаб юқори сифатли ун олишни амалга ошириш ҳозирги кунда долзарб масала ҳисобланади.