ТОВАР ДОНЛАРНИ ЮКЛАБ ТУШИРИШДА ТЕГИРМОН ЦЕХЛАРИДА БОРАДИГАН ЖАРАЁНЛАРДА НАМЛИКНИНГ АХАМИЯТИ - З.Д.Холмуродова; Г.Н.Утаева (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Аннотатция: Дон намлигининг технологик аҳамияти навига, етиштирилган ҳудудга, уни намлаш технологик режимига боғлиқлиги ва Республикамизда етиштирилаётган маҳаллий буғдой донларидан навли ун тортиш  самарали жараёнлардан ҳисобланади