BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA TARBIYA FANINING O‘RNI VA VAZIFALARI - Ibodova Nasiba Muhammadi qizi,; Elamonova Dildora Sur'at qizi,; Burxonova Dilnoza Bahodir qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Biz ushbu maqolda biz tarbiya fanini boshlang‘ich ta’limdagi o‘rni va vazifalari haqida fikr hamda mulohazalarni bayon etdik.