BUYUK ASTRANOM AHMAD AL-FARGʻONIY - Elamonova Dildora Sur'at qizi,; Burxonova Dilnoza Bahodir qizi,; Ibodova Nasiba Muhammadi qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya. Biz ushbu maqolada Ahmad al-Fargʻoniyning hayot yo‘li, qoldirgan buyuk merosi va ilim yo‘lida chekkan mashaqqatli hayotini o‘gandik.