BOSHLANGʻICH TAʼLIMDAGI BOLALARNING PSIXOLOGIYASI - Burxonova Dilnoza Bahodir qizi; Elamonova Dildora Sur'at qizi; Ibodova Nasiba Muhammadi qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2024)
Annotatsiya:  Ushbu maqolda boshlang‘ich maktab yoshidagi bolalarning psixologik xususiyatlari yoritib  berilgan, boshlang’ich sinf o’quvchilarning darslarga bo’lgan munosabti, ulardagi psixologik  va fiziologik xususiyatlari berilgan. Axloqiy va hissiy munosabatlari haqida ma’lumot  berilgan.